Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ 146 1.7боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПРОБЛЕМ 146 1.7боксер

Здравейте маняци. Днес брат ми си купи алфа 146 1.7боксер и като му праихме тест сичко беше ок. Но като тръгнахме вече кам магистралата и я понатиснах забелязах че при рязко натискане на гаста и опускане колата получава нешто като обратна тяга. Все едно набирам на 4та стигам 100така и пускам гаста и се едно сам на 2ра така ме връща и почва да тресе цялото купе. Някакви предположения да дадете ще съм доста благодарен.

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

На Алфите им е доста чувствителен педала на газта и трябва малко време да свикнеш, да не говоря, че в града трябва да си суперточен с дозировката на газта, затова....недей да пускаш газта
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Не виждам повод за притеснение. И мойта при връщане на газта намалява бързо. Че и бучи даже
      sigpic33201
      930 Quattroporte

Comment

Е аз карам моита и не е така. А и като отпусна гаста и си опра крака само осещам бутане на самия педал. А иначе върви мноо. И при леко подаване на гас пак същата работа-тресе яко до като не натисна повечко.

Comment

фдасфас

Аз нямам такъв проблем : )) а иначе да газта е яко чуствителна сравнение с други коли : ) особено на 1ва скорост като натиснеш по рязко гаста и колата скача а иначе неби трябвало да се тресе купето според мен поне на мойта нестава не че сам специалист ))
          Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Working...
          X